Identiteit

Wijndomein De Steinberg
Steenbergstraat 17
3960 Bree

KBC : BE27 7370 5676 7473
BTW : BE07 7448 8877

T. +32 476 92 25 71 ( Ilse )
T. +32 475 70 05 61 ( Dominique )
Bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur
E-mailadres: info@wijndomeindesteinberg.be

Retourzendingen zijn niet mogelijk bij Wijndomein De Steinberg

Mocht  er ergens een probleem zijn met uw bestelling dan vragen we contact op te nemen via het contactformulier met vermelding van uw bestelnummer. We zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Levering en uitvoering

De bestelde goederen worden binnen de 2-5 werkdagen afgeleverd. Zaterdag, zon-, feest- en vakantiedagen gelden niet als werkdag.

Artikelen besteld via deze webshop worden enkel geleverd in België.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald bij het lveringsadres, worden de wijnen aan de woonplaats van de Klant geleverd binnen 2-5 dagen na ontvangst van de bestelling.

Het risico van verlies of beschadiging gaat over op de Klant zodra hij (of een door hem aangewezen derde, die niet de vervoerder is) de wijnen fysiek in bezit heeft genomen.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een wijn of andere tekortkoming bij de levering, moet door de Klant onverwijld op straffe van verval worden gemeld aan Wijndomein De Steinberg binnen de 24 uur na levering/ontvangstname.

U bezoekt onze Webshop en we hopen dat u geïnteresseerd bent in het kopen van de producten die wij via de webshop aanbieden (onze “Wijnen”). Op al dergelijke aankopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer u de webshop gebruikt om een ​​Wijn te kopen, verklaart en garandeert u ons dat u:  18 jaar of ouder bent, en legaal in België woont.

COVID-19
Onze koerierdienst werkt in deze periode hard om uw bestelling binnen 2-5 werkdagen te bezorgen. We doen ons best om bestellingen zo snel en veilig mogelijk uit te voeren, maar er kunnen ook extra vertragingen optreden bij vervoerders die pakketten namens ons bezorgen. Dit betekent dat sommige bewoners langzamere bezorgtijden kunnen ervaren dan normaal. Onze koeriers bezorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 21.00 uur.
Bedankt voor uw begrip.