Laat je verrassen door deze Limburgse topwijn. Een heerlijk boquet zal je smaakpapillen bekoren. Benieuwd? Schrijf je dan snel in voor onze degustaties.

Flyer_A4_De Steinberg

Kom proeven

Wil je ervaren hoe een limburgse topwijn smaakt?

Wijndomein de Steinberg organiseert rondleidingen en proeverijen voor groepen vanaf 12 personen en de kosten bedragen 22.50 euro per persoon. Rondleidingen met minder dan 12 personen is ook mogelijk; de prijs bedraagt dan 270 euro voor deze groep. De duur van het bezoek bedraagt ongeveer 1½ uur. Je maakt kennis met het domein, het gedreven team en een wijnproeverij waarbij 5 wijnen van wijndomein de Steinberg zijn inbegrepen. Bestelling die tijdens de degustatie worden geplaatst, genieten van een korting van 10 %.

Graag een kijkje in de cuverie? Ook dat kan. We tonen met veel enthousiasme met welke druivenrassen we werken, vertellen hoe we de oogst verwerken en laten het verschil zien tussen onze houten vaten en inox tanks. Uiteraard geniet je nadien van een uitgebreide degustatie.

Degustatie bij u thuis of op uw feestje – hiervoor hebben we onze mobiele wijnbar die bij u ter plaatse komt. Zo kunt u zorgeloos feesten en genieten van onze wijnen. Tijdens de degustatie geniet je van een extra korting van 10 % op de bestellingen vanaf 12 flessen per persoon.

.